Brand Strategie traject

Er is óók een plek voor jou

De laatste jaren heb ik veel ondernemers gesproken en bijgedragen aan de groei van vele bedrijven binnen allerlei branches.
Er is één ding wat ik na deze jaren met zekerheid kan zeggen: je hoeft niet meer te doen, meer te zijn of jezelf te verliezen in het nastreven hiervan. 

Wat als hetgeen wat jouw business uniek maakt al aanwezig is en je dat alleen maar hoeft te versterken?

 


Let them not quit the journey!


De reis die een klant maakt vanaf het allereerste contact (via bijvoorbeeld een advertentie, social media pagina of je website) tot na het kopen van een service en/of product, is een van de belangrijkste onderdelen wanneer je je aanbod wilt gaan verkopen. Het draait tijdens deze klantreis om verwachtingen die waar worden gemaakt zodat de klant niet zal afhaken tijdens zijn of haar
journey richting het kopen of aanschaffen van jouw service of product.

Deze klantreis kan pas goed beschreven worden wanneer je duidelijk voor ogen hebt welk aanbod je wilt gaan verkopen, wat de onderscheidende waarde hiervan is, aan wie je dit wilt gaan verkopen en op welke manier je jouw klant wilt gaan benaderen. Al deze punten doorlopen we samen als het traject gestart wordt.

 

Wordt de go-to business binnen jouw vakgebied

 

Wanneer de klantreis vanaf het allereerste contact tot na het kopen van een service en/of product volledig naar (of zelfs boven) verwachting is verlopen, zal een klant altijd terugkeren. Het opbouwen van deze goede ervaringen zorgt voor goede reviews, enthousiaste mond-op-mondreclame en na een tijd zul je merken dat je niet meer 'één van de' bent maar 'degene die je móet hebben' binnen jouw vakgebied. 


Welke stappen doorlopen we voor jouw wildly-loved brand strategie?


Ben je benieuwd welke stappen we samen doorlopen als je een traject boekt? Hieronder kun je gratis de complete roadmap downloaden om te zien of het iets voor je is. Sommige stappen zullen al wat duidelijker geformuleerd kunnen worden dan andere, de kunst is om al deze stappen met elkaar te verbinden en te zorgen dat ze dé perfecte klantreis vormen voor jou potentiële koper. 

 


Wat kun je verwachten?

 

✓ 15 sessies waarin ik al mijn kennis met je deel m.b.t. Marketing, branding en communicatie 

✓ We doorlopen de volledige roadmap en vullen alle gaten en kieren voor een waterdichte brand strategie

✓ Ik leg je op een begrijpelijke manier alle ins en outs van een goed business plan uit 

✓ Je ontvangt een werkboek waarin je opdrachten kunt uitvoeren die we tijdens de sessies hebben besproken

✓ Je bent vrij om al je business vragen te stellen, ook buiten de onderwerpen van de roadmap om 

✓ Je ontvangt na het traject een brandboek waarin jouw brand strategie uitgebreid staat beschreven

 

Wat levert het je op?

 

✓ Een brand strategie die 100% aansluit bij jou en je bedrijf 

✓ Een natuurlijke manier van ondernemen die dichtbij je staat

Volledige focus op jouw ideale klant(en) en een klantreis die naadloos past bij deze doelgroep

✓ Een duidelijke brand strategie die houvast geeft bij alle onderdelen binnen je bedrijf 

✓ Teksten schrijven, social media gebruik en het contact met klanten wordt veel makkelijker 

✓ Veranderingen binnen je bedrijf (aanbodsamenstelling, social media gebruik, ...) kun je véél makkelijker
    doorvoeren omdat dit je een duidelijke richting geeft

 

En boven alles geeft het je rust, minder stress en een zelfverzekerd gevoel omdat je jouw bedrijf zichtbaar ziet groeien.

Investering

€1250,- exclusief btw


Get in touch

Via het contactformulier kun je je inschrijven voor dit Brand Strategie traject. Wil je liever eerst vrijblijvend bellen voor meer informatie of vragen?
Vink dan 'Kennismaking Brand Strategie traject' aan in het contactformulier, dan zorg ik dat we samen een moment inplannen om te bellen.

 

Combineer het Brand Strategie traject met een Branding pakket

Het is mogelijk om dit Brand Strategie traject te combineren met een branding (logo) pakket. Wanneer je deze combinatie aanvraagt ontvang je 10% korting op het branding pakket. Het branding pakket zal na het Brand Strategie traject worden uitgevoerd zodat we de visuele branding van je bedrijf naadloos kunnen aansluiten op alles wat we hebben besproken tijdens het Brand Strategie traject. 

 

Let op: deze korting wordt alleen gegeven wanneer de combinatie in één keer wordt aangevraagd, de korting wordt niet gegeven wanneer het branding pakket los na het Brand Strategie traject wordt aangevraagd.

 

... Maar waarom zou je een content pakket bij The Bright Side Story moeten kiezen?
Naast dat ik 100% van mijn klanten uit Instagram haal vanaf dag 1, heb ik (Sanne, het gezicht achter The Bright Side Story) ook veel ervaring met marketing, communicatie en social media. Ik heb mijn bachelor in Communicatie afgerond in de zomer van 2020 en tijdens deze studie heb ik verschillende marketing en communicatie onderdelen bestudeerd. Mijn minor deed ik in Toegepaste Mediatechnologie en sloot ik af met een 9. Ik deed verschillende internships bij grote merken zoals OTTO en Manfield en werkte daar op de performance marketing afdeling waar ik in aanraking kwam met influencer marketing, SEO en SEA optimalisatie, social media marketing en branding. Mijn scriptie schreef ik voor het schoenenmerk Gabor, hiervoor heb ik een adviesplan opgesteld om de jongere doelgroep meer aan te spreken via alle online kanalen. De ultieme test was natuurlijk de start van The Bright Side Story. Ik besloot Instagram als hoofdkanaal in te zetten en ik zorgde ervoor dat ik een herkenbaar en sterk merk had om te delen. Inmiddels zijn we nu 2,5 jaar verder en komt 100% van mijn klanten nog steeds via Instagram. Mijn doelgroep is uitgebreid en ik bereik inmiddels ook veel buitenlandse accounts en werk samen met ondernemers uit veel verschillende landen. Ik gun jou deze zelfde ervaring en laat graag zien dat Instagram geen fulltime job hoeft te zijn. 

 

 

Marketing, touchpoints, 

 

Zorgen dat alle touchpoints overeenkomen met elkaar zodat de customer journey goed verloopt