Hi!

 

Leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen. Ik ben Sanne, 26 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in ‘s-Hertogenbosch. Nadat ik ben afgestudeerd als communicatiespecialist heb ik mijn intuïtie gevolgd en ben ik begonnen met The Bright Side Story: Een creatieve onderneming die graag een persoonlijke connectie legt met jou en geïnteresseerd is in jouw authentieke verhaal. 

 

Het creatief bezig zijn is een rode draad in mijn leven geweest. Op de basisschool was dat ene uurtje tekenen in de week mijn favoriete moment van de week en op de middelbare school ging al mijn vrije tijd op aan creatieve ideeën. Ik startte een blog waarop ik tekeningen liet zien die ik had gemaakt. Van die tekeningen maakte ik foto’s van met mijn spiegelreflex camera die ik had gekregen voor het slagen op de middelbare school. Later filmde ik het proces van de tekening met een videocamera die ik gekocht had van mijn eerste salaris als apothekersassistente. Dat klopt, ik heb de opleiding tot apothekersassistente gevolgd. Naast alle creatieve interesses was mijn voorliefde voor werken in de zorg ook een grote droom. Toch viel het een beetje tegen toen ik fulltime ging werken in de apotheek; dit was niet wat ik wilde. Ik begon opnieuw met studeren en startte met de opleiding Communicatie. Met de gedachte dat dit een veel bredere opleiding was begon ik met veel enthousiasme aan mijn eerste jaar. Ik haalde mijn propedeuse en kwam in aanraking met het vak ‘branding’. Ik wist vrijwel meteen dat ik hier meer mee wilde gaan doen. Verder mocht ik tijdens deze opleiding bij OTTO stage gaan lopen - dat bedrijf van de dikke catalogus die tot een paar jaar geleden op je deurmat viel, hier heb ik veel geleerd over SEO.

Daarnaast heb ik stage gelopen bij het bedrijf van Manfield, Sacha en Sissy-Boy waar ik mij tijdens mijn stage mocht verdiepen in het branding gedeelte. Als laatst heb ik mijn afstudeeronderzoek afgerond bij het schoenenmerk Gabor, hier heb ik de (potentiële) doelgroep onderzocht en een strategie opgesteld hoe zij de klant beter kunnen bereiken. And now we are here! 

 

Ik vind het leuk om de verbinding te maken tussen jou als ondernemer en jouw droomklanten. Ik word omschreven als een persoon met een enorm empathisch vermogen en dat is precies wat ik kwijt kan in de services die ik nu met The Bright Side Story aanbied. Mijn voorliefde voor tekenen kan ik hiermee combineren en dat maakt het voor mij de perfecte combinatie. Ik mag mezelf een heel gelukkig mens noemen dat ik dit mag doen op de manier die ik graag wil; als ondernemer met volledige vrijheid in alles wat ik doe. Deze ervaring gun ik jou als ondernemer ook, ik geloof in jou en ik heb oprechte interesse in jouw verhaal en de reis daar naartoe. Je verdient het om uit te blinken in hetgeen wat je doet. The Bright Side Story is opgezet om jou als ondernemer in het zonnetje te zetten en jouw dromen achterna te gaan. 

 

Let’s create a unique brand that sells! Liefs,
Sanne - The Bright Side Story


KVK-nummer: 73654035

BTW-nummer: NL215373637B01

Algemene Voorwaarden

Privacyverklaring