Heb jij gebruik gemaakt van een van mijn services? Dan zou ik het heel leuk vinden als je een review zou willen achterlaten want daarmee kun je mij én potentiële klanten erg helpen! Via het onderstaande formulier kun je jouw review achterlaten. Alvast bedankt! 

Rating: 5 sterren
17 stemmen

Reactie plaatsen

Reacties

Anouk Hoogeveen Fotografie
23 dagen geleden

Het was heel fijn om met Sanne samen te werken. Sanne denkt heel goed met je mee en is echt geïnteresseerd in jou en je bedrijf. Ze heeft mijn branding helemaal vormgegeven zoals ik het in mijn hoofd had. Tussendoor waren er een paar feedback momenten, maar dit waren steeds maar kleine aanpassingen, want we waren vanaf het begin al heel dichtbij het eindresultaat! Ik ben heel blij met mijn branding en krijg ook heel veel positieve reacties.

Laura Janssen
2 maanden geleden

Lieve Sanne,

Ik kan echt niet wachten om mijn branding te laten zien aan iedereen. Wat heb je prachtig werk geleverd dat helemaal pas bij mij en mijn bedrijf. Het contact was super gezellig en je stond open voor feedback. Echt fantastisch!

Dani Silvia Photo
2 maanden geleden

Sanne heeft ooit te gekke kaartjes ontworpen die ik had besteld om naar mijn klanten te sturen samen met hun fotoalbum. Toen ik vond dat het tijd was voor een nieuw logo heb ik meteen Sanne benaderd omdat ik destijds super toffe reacties kreeg op de kaartjes en omdat dit precies was wat ik zocht qua stijl. Mijn oude logo vind ik nog steeds heel tof maar past niet bij mijn bedrijf in haar huidige vorm en Sanne heeft dat logo toch heel mooi kunnen implementeren in het nieuwe ontwerp. Het was precies waar ik op gehoopt had! De samenwerking was top, duidelijk en snel. Heel blij mee en als ik ooit nog iets anders nodig heb weet ik waar ik moet zijn. :)

Samantha
3 maanden geleden

Sanne heeft mijn branding gedaan en wauw ik ben hier zo ontzettend blij mee dit had ik echt veel eerder moeten doen!
Ze luisterde heel goed naar je wensen, denkt met je mee.
Sanne is ontzettend lief en enthousiast en heel geduldig, ik had best moeite met keuzes maken maar door de hulp en uitgebreide uitleg staat mijn branding nu.

Als ik ooit nog iets wil dan kom ik zeker bij je terug Sanne!
Je bent een topper!

Lisa Duijn
7 maanden geleden

Lieve Sanne,

Vanaf het eerste contact had ik er al vertrouwen in dat jij een prachtig logo voor mij zou maken. Je hebt er echt een kunstwerkje van gemaakt en ik ben er mega blij mee. Het past helemaal bij mij en mijn bedrijf en wat ik wil uitstralen.

Barbara Linde
8 maanden geleden

Sanne did an amazing job at capturing within one image the essence of my work and what I love about it. She listened very deeply to my style and wishes and created a beautiful art piece that feels like much more than just a logo. Also, I truly enjoyed the lighthearted way of our communication throughout the process. Thank you Sanne

Lonneke Kuypers
9 maanden geleden

Lieve Sanne!
Ik ben echt zooooo dankbaar voor de complete map die ik zojuist van je heb ontvangen.
Werkelijk waar, zoveel heb ik van je geleerd!
Het ziet er fantastisch uit en ik kan volledig en direct aan de slag.

You Are An Angel <3

Looking forward to working with you again :D

Liefs Lonneke

Your New Body & Mind
9 maanden geleden

Hele fijne samenwerking gehad! Sanne is erg uniek in haar werk waardoor je zeker weet dat je niet zomaar een logo krijgt. Prachtig logo tot stand gekomen dat ik zelf écht niet had kunnen maken. Daarnaast geeft ze ook het beste advies met de kijk op je doelgroep. Soms hebben wij ondernemers nog wel eens een blinde vlek dus daar helpt ze je ook goed bij!

Sylvie - Mooi Moederbrein
10 maanden geleden

Wauw Sanne wat een compleet pakket heb jij afgeleverd, ik ben er ontzettend blij mee!
Je deskundigheid voelde ik in onze fijne samenwerking, met een prachtig logo tot gevolg.

Fleur Bours
een jaar geleden

Meteen toen ik Sanne haar account van The Bright Side Story tegen kwam op Instagram wist ik, zij moet mijn nieuwe logo gaan maken! Zo uniek, ik had nog nooit zulke mooie logo’s en illustraties gezien.

Sanne besteed heel veel tijd aan haar klanten en is heel geduldig, wij hebben heel wat uurtjes ge-facetimed om iedere keer alles te bespreken. Zo fijn was dat! Ook wordt er echt gekeken naar wie je bent, wat er bij je past en waar je van houdt. Voor Sanne begint met je branding moet je namelijk een lange vragenlijst invullen en mag je een Pinterest bord maken.

Ik was heel erg toe aan vernieuwing en een professionelere uitstraling voor mijn bedrijf. Nou dat is gelukt kan ik je vertellen!

Mensen om mij heen herkennen mij heel erg in mijn nieuwe branding. De aanpak binnen mijn bedrijf is heel erg persoonlijk dus dit sluit perfect aan.

Ik koos uiteindelijk voor het grootste pakket en dat is het helemaal waard. Een hele waardevolle investing in mijn groeiende bedrijf.

Lieve Sanne je werk is echt AMAZING! Super super bedankt!

Pretty Pine Films
een jaar geleden

I'd like to pay Sanne a big big big compliment.
On the one hand she is very focused and professional to get the right informations for her creative process. On the other hand she i so friendly and obliging.
It was a pleasure for me to work with such a nice person. And the logo and branding results are sooo great! It's unique and outstanding.
When she delivered the final results it was like all my Christmases have come at once ;-)))

Thank you Sanne!!! ...you did a great job

Fleur Hogenboom | Fris Film
een jaar geleden

Ik ben zó blij dat ik Sanne via Instagram heb gevonden en haar mijn branding heb laten maken. Vanaf moment 1 dat ik haar feed zag wist ik al: zij moet dat ooit gaan doen! Ik vond haar stijl zo tof en passen bij wat ik uit wil stralen. Geen moment spijt van gehad. Sanne neemt echt de tijd voor je, verwerkt keer op keer weer je feedback, maar laat ook weten als je iets beter anders kunt doen. Het resultaat is een branding waar ik een jaar geleden alleen nog maar van had kunnen dromen. Kan echt niet wachten om ook een nieuwe website te laten maken, met Sanne's branding als leidraad. Dankjewel Sanne!

GemmyvanEsch Photography
een jaar geleden

Wauw, wat heeft Sanne goed kunnen inspelen op mijn wensen! Na een fijn telefoongesprek en een uitgebreide vragenlijst waarbij je echt even moet gaan nadenken... is Sanne voor mij aan de slag gegaan. Wat een geweldige illustraties heeft Sanne gemaakt. Passend bij mij en mijn bedrijf! Ik ben er ontzettend blij mee, het geheel verteld een verhaal wat ik nu goed kan doorvoeren in mijn social media/website etc.

Dankjewel Sanne voor je prachtige werk!

Anneloes
een jaar geleden

Ohhhh wat ben ik blij met mijn branding gemaakt door Sanne. Volledig afgestemd op mijn wensen en mooier dan ik had durven hopen. Sanne is heel fijn in contact en vertaalt datgene wat je in je hoofd hebt in prachtige illustraties.
De oplevering was ook heel fijn en uitgebreid waardoor je meteen aan de slag kunt met alle nieuwe, mooie dingen.

Sanne, mega bedankt!

Ninja
een jaar geleden

Gisteren ontving ik de branding voor mijn bedrijf. Wat is het mooi geworden zeg!! Het heeft even geduurd, omdat het best even een zoektocht was naar wat echt bij mij en mijn bedrijf paste.

Ik ging voor simpel en tijdloos en zo ziet het eindresultaat er ook uit, alleen was het niet per se simpel wat ik van Sanne vroeg. Toch was ze heel geduldig en ging ze keer op keer voor mij aan de slag om de branding weer een stukje mooier te maken!

Ik heb een paar keer gedacht dat ik misschien wel iets teveel vroeg, maar niks was te gek. Sanne luistert echt naar je en levert alles pas op als je helemaal blij bent met het eindresultaat. Dat vind ik super fijn.

Oh en tussentijds was het contact ook gewoon heel erg leuk, niet geheel onbelangrijk :) Dus zeker een aanrader!

Elza de Hooge | New Birth Method
een jaar geleden

DANK DANK DANK!!
Ik ben heel erg blij met deze set. Het voelt als een verrijking voor mijn merk.
Als creatieve marketeer dacht ik wel even zelf een pakkend logo te ontwerpen maar het is echt een kunst wat je hebt gedaan. Heel smaakvol en perfect passend bij mijn product. Daarnaast ben je een prettig persoon om mee samen te werken, terwijl ik mijn onderbuikgevoelens probeerde te verwoorden voelde jij al aan wat ik bedoelde. Je bent een kanjer, dankjewel!

Laura Seitz | Laura Seitz Fotografie
een jaar geleden

I found Sanne/ The Bright Side Story on Instagram and I was totally in love with her drawings and her creative ideas. Sanne created a whole new branding package and such an outstanding logo for my photography business. She is a super kind and professional person and will definitely work together with her again in future!

Daisy van Leeuwen
2 jaar geleden

Al een tijdje volg ik Sanne van The bright side story op instagram. Elke keer weer bewonderde ik haar werk.

Ik besloot om ook mijn logo’s bij haar te laten maken en wauw wat zijn ze onwijs mooi geworden! Ze heeft mijn karakter in de logo’s weten te stoppen en dat vind ik zo knap. Nu heb ik mijn eigen logo’s om te kunnen bewonderen.

Het traject verliep ook heel soepel en ze luisterde naar mijn wensen en dacht mee.

Dankjewel lieve Sanne!

Mirjam van de Geer | The Love Reporter
2 jaar geleden

al een lange tijd zat ik zelf verschillende logos te maken voor mijn bedrijf. echter was ik nooit heel erg tevreden met wat ik maakte en wat ik voor me zag lukte me niet om uit te werken. Toen ik The Bright Side story zag op instagram wist ik het gelijk, Sanne wil ik inhuren om mijn logo te maken. And boy did she deliver!!!! prachtige primair en sublogos heeft ze gecreëerd en de brandmarks maakte het plaatje helemaal compleet. zo blij met mijn nieuwe branding!

Het contact met Sanne was erg relaxed en chill, ze dacht met alles mee en hield je overal mee op de hoogte.

Randa Elias
2 jaar geleden

Since the first moment I saw Sanne her drawings pass by on Instagram I knew I wanted her to make my logo and bring my ideas to life. Zero regrets here, my logo is so beautiful that we will now continue with al my branding. Sanne is super friendly and easygoing to work with and really listens to what you want. I can highly recommend working with her!

beeld.schoon
2 jaar geleden

Ik was eigenlijk niet op zoek naar een nieuw logo of nieuwe branding, maar toen ik Sanne's instagram tegen kwam wilde ik het gewoon wel! ;) Ik vond het meteen erg mooi werk en had zo al een beeld voor ogen wat Sanne kon doen voor mijn bedrijf.

De samenwerking was heel vlot. Er werden proefversies gemaild waar ik mijn opmerkingen bij mocht geven en hier werd telkens zorgvuldig naar geluisterd.

De uiteindelijke branding is gewoonweg prachtig geworden. De details zijn zo mooi en het logo is gewoon helemaal mij! Ook van veel mensen positieve commentaar gekregen dat het gewoon helemaal mij is, dan zit die branding wel goed he? ;)

Kortom, over de hele lijn een professionele en fijne aanpak van Sanne!

Milou
2 jaar geleden

Al lange tijd zat ik erover na te denken om een business illustratie door Sanne te laten maken. Ik was/ben helemaal verliefd op haar stijl en wilde dit ook graag voor mezelf hebben. Sanne is super lief en denkt goed met je mee. Het resultaat is zo onwijs gaaf geworden dat ik er maar naar blijf kijken. Ik heb het al vaak genoeg via de mail gezegd, maar nogmaals méga bedankt! x

Peggy
2 jaar geleden

Ik hoefde er niet lang over na te denken of ik Branding pakket wilde afnemen bij Sanne. Ik ken verder niemand die mij zo aansprak met het illustreren van logo's. Ik was nu een jaartje bezig met foto & videografie en wilde mijn branding aanpakken. Ik weet nu beter wat ik precies wil doen en waar ik heen wil met mijn bedrijf. Hiervoor moet je investeren in kwaliteit en dat was voor mij; investeren in The bright side story.

Niks is te gek en ze denkt perfect met je mee. Mijn logo past zo erg bij mij, dat een van de brandmarks die ik erbij kreeg, waarschijnlijk mijn eerste tatoeage gaat worden. Tsja, dat zegt genoeg over hoe tof ik het vind, denk ik?! Niet twijfelen, gewoon doen! Je krijgt alleen spijt als je het niet doet.

Liefs!

Martine Schrijft
2 jaar geleden

Ik wist het meteen. Toen ik per toeval op het Instagram-account van Sanne stuitte wist ik het: bij Sanne wil ik mijn logo laten ontwerpen. De stijl, de illustraties, mijn gevoel erbij klopte direct en het staat zo bijzonder mooi in lijn met wat ik wil uitstralen met Martine Schrijft. Ik heb er zelfs een hele nacht niet van kunnen slapen, zo enthousiast was ik.

Meestal moet ik over dit soort dingen nog dagen, misschien wel weken, nadenken, maar in dit geval ging het helemaal anders. Mijn intuïtie zei me zo plechtig dat dit echt voor mij bestemd was dat ik meteen de volgende dag Sanne een mailtje stuurde.

En oh, het resultaat... man o man de tranen sprongen in mijn ogen toen ik voor het eerst het voltooide logo zag. Dit is zo raak!

Het is prettig samenwerken met Sanne. De communicatie liep vlotjes en het gesprek via de telefoon was erg fijn. Sanne weet waarover ze praat en voelt goed je wensen aan. Het was hier en daar wel even zoeken naar wat ik precies wilde en wat ik bedoelde, maar toen het proces eenmaal vorderde vielen de puzzelstukjes op hun plaats.

Sanne, echt mega bedankt dat je zo'n bijzonder mooi logo voor me hebt ontworpen! Voor mij het beginpunt van de nieuwe weg die ik ingeslagen ben met Martine Schrijft.

Ondernemers, freelancers of wie dan ook maar, zit je erover na te denken om iets te laten ontwerpen door Sanne? Stop met nadenken en DOE HET!

xx

Roos van der Wiel Fotografie
2 jaar geleden

Ik was nooit helemaal blij met mijn logo, eenheid en kleuren. Sanne maakte voor mij een logo en highlight covers. En wat voor, wauw! Ze is zo goed, matcht alles bij jou als persoon en je werk. Het straalt helemaal uit wat ik in gedachten had. Kortom: dikke aanrader!

Yara
2 jaar geleden

Afgelopen week de fotografie kerstkaarten ontvangen. Prachtig kaartjes waar ik zeker veel klanten blij mee kan maken met de kerst!

Sylvia Jennifer fotografie
2 jaar geleden

Onwijs blij met de bedankkaartjes! Ik was al een tijdje op zoek naar bedanktkaartjes voor mijn klanten,maar nergens zulke mooie en unieke als de kaartjes van Sanne tegengekomen. Vandaag ook de kerstkaarten binnen gehad, wederom prachtig!

Joyce
2 jaar geleden

Zo blij met de bedankkaartjes van Sanne, alles wat ze maakt is prachtig en helemaal mijn stijl. Love it!! Ennn hele goede/snelle service.

Jills photography
2 jaar geleden

Ik heb geen seconde spijt gehad om bij Sanne een illustratie te laten maken voor mijn bedrijf. Naast dat ze heel vriendelijk is, is ze ook ontzettend professioneel. Ze reageert snel, luistert naar je wensen, denkt met je mee en besteedt écht aandacht aan jouw illustratie. Ik ben heel blij met het resultaat en het is heel bijzonder om te zien dat Sanne wat jij in je hoofd hebt uitwerkt op beeld. Ben je op zoek naar een unieke illustratie voor jezelf of jouw bedrijf? Dan moet je echt bij The Bright Side Story zijn!

Christine’s Moments
2 jaar geleden

Wat een prachtige kaartjes! Al zoveel leuke reactie’s van klanten mogen ontvangen! Erg mooie kleuren en goede kwaliteit! Zeker een dikke aanrader! : )

Vanessa Cortvriendt
2 jaar geleden

Sanne is zo’n getalenteerde vrouw! Een dame met het hart op de juiste plaats, de gesprekken gaan super vlot en ze luistert zorgvuldig naar jouw wensen.
Wat zij dan vervolgens creëert is zonder woorden te beschrijven. Indien jij twijfels hebt, zet ze meteen aan de kant want Sanne is dé persoon die JIJ zoekt!
Ik ben super blij met het resultaat, en als kers op de taart heb ik een warm persoon leren kennen. Je bent een toppertje!